Nyheter från SF

Till våra medlemmar!

(2018-10-22 21:57)

Då all telefonavtal som ligger under Riksidrottsför ska över till ny teleoperatör kan det vara problem med att nå genom på telefon till både kansli och sportschef. Vi hoppas att detta ska vara åtgärdat inom kort tid.

1996 bröt sig Svenska Styrkelyftförbundet(SSF) loss från Svenska Tyngdlyftningsförbundet efter många år under samma förbundsflagga. Svensk Styrkelyft hade och har en stolt tradition att genom åren producerat en rad europa- och världsmästare.

Rapport från U/J Nordiska

(2018-10-11 09:11)
Våra ungdomar och juniorer var i september på Island, Akureyri, och tävlade på Nordiska Mästerskapen i styrkelyft och bänkpress. Head coach Thomas Wulffeld har nu skrivit en rapport från tävlingen.

Våra veteranlyftare har varit i Mongoliet och kämpat om medaljer. Nedan följer en rapport om deras framgångar skriven av den nybakade världsmästaren Ulrika Johansson.

Denna vecka är det EM i bänkpress i Hamm, Luxemburg.

En liten rapport från lyftarna som tävlade på U/J-VM i styrkelyft som gick i Sydafrika i september.

Aktivitetskalender 2019

(2018-10-03 17:11)
Aktivitetskalendern för 2019 är lagt ut under "Tävling/Resultat".

Laget till EM i klassisk Styrkelyft är klart och de aktuella lyftare kommer motta antagningsbrev inom kort.

Master VM Styrkelyft

(2018-10-01 14:30)

En grundutbildning i vår tävlingsidrott. Grundläggande förutsättningarna gås igenom för att efter utbildningen kunna fungera/hjälpa till som instruktör i den egna föreningen.

knapp-databas

knapp-resebok

knapp-slshop

knapp-mal1418