Nyheter från SF

Världsmästaren och styrkelyftarprofilen Susanne “Tussen” Formgren har gått bort efter en tids sjukdom.

Följ med på en lägerhelg där du som styrkelyftare får lära dig hur du får bäst effekt och utfall av din styrketräning.

Anmälningstiden för u/j/v-SM är nu slut och startlistorna är klara! I inlägget nedan ser ni vilka som kommer tävla om SM-medaljerna i Sundbyberg.

Se inlägg nedan för mer information om de ändringar som gjorts i tävlingsreglerna och tävlingsbestämmelserna.

Information från tävlingskommittén om att sanktion inte kan beviljas för att räkna in resultat från u/j/v-SM i serieomgång 2.

Nu har valberedningen sammanställt och presenterar i och med detta inlägg de kandidater som de föreslår till förbundets styrelse på årsmötet den 15 april.

I inlägget nedan hittar ni information om veteran-EM i klassisk styrkelyft som under den här veckan (6-10 mars) arrangeras i Helsingborg. Under den här perioden kommer kansliet vara stängt och tillgängligheten är därför begränsad.

Nu finns inbjudan till u/j/v-SM i klassisk styrkelyft och bänkpress publicerad och anmälan är öppen i databasen. Sista anmälningsdag är fredag 30 mars.

Tävlingsregler 2018

(2018-01-22 11:42)
Nu finns de uppdaterade tävlingsreglerna inför 2018 publicerade på hemsidan!

Tävlingsåret lider mot sitt slut och det är nu dags för våra domare att skicka in sina domarböcker för att redovisa aktivitet 2017 för att kunna omregistreras för tävlingsåret 2018.

Som du kanske vet har SSF en kommitté som heter Jämställdhets- och mångfaldskommittén. Den behandlar exempelvis frågor om kön, läggning, religion och rasifiering.

Under året debuterade Powerpuffpinglorna Alisa 13 år, Cassandra 12 år och Meja 11 år inom styrkelyft, tävlades för Halmstad TSK. Tjejerna har under året gjort väldigt bra ifrån sig.

Svenska Styrkelyftförbundet har anställt en förenings- och distriktsutvecklare. I artikeln presenterar hon sig själv, berättar om sina tidigare erfarenheter och kommande planer inom SSF.

Mats Löfström skriver om förbundets webbsändningar och varför webbsändningarna kostar.

knapp-databas

knapp-resebok

knapp-slshop

knapp-mal1418