Nyheter från SF

VM i styrkelyft i Calgary, Kanada, är över för våra svenska lyftare och vi fick många nya glada VM-medaljörer. Vi har snackat med sex av dem!

VM i klassisk styrkelyft pågår för fullt i Calgary, Kanada, och våra lyftare plockar hem medaljer på löpande band. Här har ni en liten sammanställning av prestationerna hittills.

Tyvärr blir det inget Riksmästerskap i Parabänkpress under SM-veckan i år då det kom in för lite anmälningar till att genomföra en tävling.

Domarschema för SM i Helsingborg är klart.

Anmälningstiden för SM i Helsingborg är nu slut och startlistorna är klara. Vi önskar välkommen till 4 dagar med fantastisk lyftning i Helsingborg.

Nu finns inbjudan till klassiska SM i styrkelyft och bänkpress publicerad och anmälan är öppen i databasen. Sista anmälningsdag är fredag 25 maj.

Tävlingsåret lider mot sitt slut och det är nu dags för våra domare att skicka in sina domarböcker för att redovisa aktivitet 2017 för att kunna omregistreras för tävlingsåret 2018.

Som du kanske vet har SSF en kommitté som heter Jämställdhets- och mångfaldskommittén. Den behandlar exempelvis frågor om kön, läggning, religion och rasifiering.

Under året debuterade Powerpuffpinglorna Alisa 13 år, Cassandra 12 år och Meja 11 år inom styrkelyft, tävlades för Halmstad TSK. Tjejerna har under året gjort väldigt bra ifrån sig.

Svenska Styrkelyftförbundet har anställt en förenings- och distriktsutvecklare. I artikeln presenterar hon sig själv, berättar om sina tidigare erfarenheter och kommande planer inom SSF.

Mats Löfström skriver om förbundets webbsändningar och varför webbsändningarna kostar.

Vaccinera klubben nu!

(2015-10-22 15:18)
Från och med nu är det ett krav att alla föreningar som ingår i Svenska Styrkelyftförbundet ska ha genomgått Riksidrottsförbundets ”Vaccinera klubben mot doping”.

knapp-databas

knapp-resebok

knapp-slshop

knapp-mal1418